Medya


Gürok Grup’un Desteklediği Ağaçköy Ortaokulu Türkiye Dereceleriyle Başarıdan Başarıya Koşuyor

Kütahya merkezli Gürok Grup’un, robotik kodlama projesi kapsamında desteklediği Ağaçköy Ortaokulu gurur dolu başarılara imza atmaya devam ediyor. Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi tarafından düzenlenen ROBOTAV 2024 Ulusal Robot Yarışması’nda, hızlı çizgi izleyen robot kategorisinde Türkiye üçüncüsü olan Kütahya Ağaçköy Ortaokulu, “2. Kütahya Kendin Yap Atölyesi Festivali”nde Yap Yarıştır Robot yarışmasında ise birincilik ödülüne layık görüldü.

Gürok Grup, 75 yıldır çocukların ve gençlerin eğitimini destekleyecek, toplumsal cinsiyet eşitliğini sağlayacak ve kültür-sanata katkıda bulunacak pek çok projeyi gururla hayata geçirmeye devam ediyor.

Ağaçköy Ortaokulu Türkiye üçüncüsü oldu

Gürok Grup’un Robotik Kodlama Projesi kapsamında desteklediği Ağaçköy Ortaokulu öğrencileri, Türkiye  genelinde yüzlerce projenin yarıştığı ROBOTAV 2024 Ulusal Robot Yarışması’nda büyük bir başarıya imza attı.  Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmeni Muhammet Burak Şehir'in danışmanlığında yarışan 6. sınıf öğrencileri,  hızlı çizgi izleyen robot kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu. 

İl Milli Eğitim Müdürü’nden Teşekkür Belgesi  

Kütahya Kendin Yap Atölyesi tarafından düzenlenen “2. Kütahya Kendin Yap Atölyesi Festivali”nde Yap Yarıştır  Robot yarışmasında ise birincilik ödülüne layık görülen Ağaçköy Ortaokulu, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından teşekkür belgesi ile taçlandırıldı.  

Öğrenciler robotik kodlama ile geleceğe hazırlanıyor 

Gürok Grup, Ağaçköy Projesi kapsamında verdiği Robotik Kodlama eğitimiyle, öğrencilerin üst düzey teknoloji  eğitimlerine ortak olmaya devam ediyor. 2018 yılının yaz döneminde bir aylık eğitim ile başlayan projeyle bugüne kadar 45 ilkokul ve 60 ortaokul olmak üzere toplam 105 öğrenciye ulaşıldı. Robotik Kodlama konusunda  verilen uygulamalı eğitimler sayesinde öğrenciler ömür boyu kullanabilecekleri bilgiler ediniyorlar. 

Kurumsal Kimlik Rehberimiz

Daha fazla bilgi için kurumsal iletişim departmanına danışabilirsiniz.

kurumsaliletisim@gurok.com